Μου αρέσει να παρατηρώ τα πάντα γύρω μου και ειδικά αυτά που δεν έχουν παρατηρηθεί. Είναι μικρά, καθημερινά πράγματα στην πόλη που ζω. Δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια συλλογή στιγμών, από τη δική μου ματιά με τα δικά μου σημαινόμενα. Κάθε φορά που έχω τον πόθο να πετάξω και δεν έχω που να πάω, αποφασίζω και κάνω μεγαλύτερη τη συλλογή μου. Όλες οι σκέψεις είναι δικές μου ενώ οι ιδέες προέρχονται από τη δράση άλλων δίπλα και γύρω μου. Όσο ζω στις Σέρρες ανακαλύπτω και όσα ζω στις Σέρρες σας τα αποκαλύπτω. 


Τρίτη σήμερα και έχει καθιερωθεί ως ημέρα παζαριού. Η λαϊκή αγορά των Σερρών πλημμυρίζει με χρώματα και από τα σπίτια αναδύονται μυρωδιές φρεσκοτηγανισμένων ψαριών. Ευκαιρία για τις νοικοκυρές να κάνουν τη βόλτα τους, να ψωνίσουν σε καλές τιμές εδώδιμα και εποχιακά, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, μα και είδη σπιτιού, ρούχα, τσάντες, υποδήματα.

 

Ευκαιρία και για ένα καφεδάκι ή μια μπουγάτσα στα γύρω μαγαζάκια. Ευκαιρία και για πολιτικές συζητήσεις, αναλύσεις, θεσμικές κρίσεις. Οι άνδρες στη λαϊκή στήνουν τις δικές τους δημόσιες συζητήσεις. Έκαστος στο είδος του λένε και οι παραγωγοί στους πάγκους τους. Πάμε παζάρι;

#‎Serres ‪#‎pazari ‪#‎bazaar

Login Form

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Serrebrity

Διεύθυνση: Ιουστινιανού 8, Σέρρες

Τηλ.: 2321307662
 
KARPOUZAKIS • ART & GRAPHIC DESIGN