"Μου αρέσει να παρατηρώ τα πάντα γύρω μου και ειδικά αυτά που δεν έχουν παρατηρηθεί. Είναι μικρά, καθημερινά πράγματα στην πόλη που ζω. Δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια συλλογή στιγμών, από τη δική μου ματιά με τα δικά μου σημαινόμενα. Κάθε φορά που έχω τον πόθο να πετάξω και δεν έχω που να πάω, αποφασίζω και κάνω μεγαλύτερη τη συλλογή μου. Όλες οι σκέψεις είναι δικές μου ενώ οι ιδέες προέρχονται από τη δράση άλλων δίπλα και γύρω μου. Όσο ζω στις Σέρρες ανακαλύπτω και όσα ζω στις Σέρρες σας τα αποκαλύπτω". 

 

 

Λευκό έπεσε παντού. Σε όλη τη χώρα για δεύτερη μέρα, το χιόνι κυριαρχεί. Έγινε το νούμερο ένα αγαπημένο φαινόμενο στα social media. Facebook, Instagram, Twitter, παντού φωτογραφίες από χιονισμένα τοπία, ανθρώπους στο χιόνι, παιδιά ξαπλωμένα σε «λευκό σεντόνι», λογής χιονάνθρωποι να ποζάρουν στυλάτοι. Το λευκό φαινόμενο πιστεύω ότι ξεπέρασε σε νούμερα τις φωτογραφίες από παραλίες. Εύκολο να το εξηγήσεις. Δε χρειάζεται να πας να συναντήσεις το χιόνι, σε βρίσκει αυτό. Έρχεται στην πόρτα σου, στο μπαλκόνι σου, σκεπάζει το αυτοκίνητό σου, σε συνοδεύει στη δουλειά. Αποτελεί τέλειο καμβά για selfies και ευκαιρία για παιχνίδια, περιπάτους και αγκαλιές.

 

 

@Efi Tzouri

 

 @Maria Liga

 @Lina Zouridaki

 @Christina- Despina Patsioka

 

 Χαρακτηρίζεται ακραίο καιρικό φαινόμενο, αφού στη χώρα μας σπάνια χιονίζει παντού και με διάρκεια. Αλλά σαν αυτό δεν με συγκινεί κανένα άλλο. Μ' αρέσει σε οποιαδήποτε μορφή του. Μ' αρέσει να το βλέπω είτε να πέφτει ασθενώς είτε με ένταση. Μ' αρέσουν όλων των τύπων οι νιφάδες. Αρκεί να δω το τοπίο λευκό. Βγαίνεις έξω χωρίς ομπρέλα και χαίρεσαι που ασπρίζεις ολόκληρος και ασπρίζουν και τα πάντα γύρω σου!

 

Το λευκό χρώμα συμβολίζει την αιώνια ομορφιά, την ειρήνη, την αρμονία, τον πνευματισμό,  την απλότητα, την αθωότητα, την αγνότητα, την ολοκλήρωση, την καθαρότητα, την φρεσκάδα, την αλήθεια και  τα νέα ξεκινήματα. Το λευκό χρώμα, σε κάνει να ανοίγεσαι χωρίς ενδοιασμούς, σου εξωτερικεύει κάθε κρυφή σου σκέψη και σε βοηθά να αντιμετωπίσεις τη ζωή και τους ανθρώπους γύρω σου με τρόπο ξεκάθαρο.

 

 @Cityzen

 

 @Maria Harissoglou

 

 @Karpouzakis

 

 @Μαρκέλλα Μικέλη

 

 

@Nena Kazantzidou

@Σέρρες / Serres

 

@Στάθης Τζαμπάζης

 

 

Γι’ αυτό αγαπώ το χιόνι, γιατί είναι λευκό και δε σε περιορίζει. Γιατί προσφέρει χαρά χωρίς κόστος, ευφορία και γαλήνη. Γιατί μας κάνει να χαλαρώνουμε στο σπίτι έστω κι αν μας περιορίζει. Γιατί μας κάνει να δουλεύουμε χαλαρά. Γιατί μας βγάζει από το πρόγραμμα, περιορίζει τους καθημερινούς μας ρυθμούς και δικαιολογεί κάθε ακύρωση ραντεβού, εργασίας, μετακίνησης.

 

Σίγουρα δημιουργεί και προβλήματα, δυσκολίες και απρόβλεπτες καταστάσεις. Ματαιώνει πτήσεις, δρομολόγια, εξετάσεις, δράσεις. Αλλά ας μη γκρινιάζουμε με λίγο παραπάνω χιονάκι. Εξάλλου μόλις λιώσει θα γυρίσουμε πάλι στα συνηθισμένα. Στα μαύρα κι άραχνα.

 

 @Efithia Panagiotidou

 

 @Anna Radiopoulou

 

 @F. Salon

 

 @Melina Terzidou

 

 @Theodoros Xanthopoulos

 

@Glykeria Skiadopoulou

 

 @Panagiotidis Aimilios

 

 

Χαμογελάστε, ντυθείτε ζεστά και αιχμαλωτίστε το λευκό και απολαύστε το μέσα από φωτογραφικές στιγμές. Στο τέλος αυτές θα μείνουν.

 

 

 

 

Login Form

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Serrebrity

Διεύθυνση: Ιουστινιανού 8, Σέρρες

Τηλ.: 2321307662
 
KARPOUZAKIS • ART & GRAPHIC DESIGN